Hakkımızda

Trakya Üniversitesi Sınav Uygulama ve Araştırma Merkezi, sınavların elektronik veya klasik olarak yapılmasına yönelik bilişim altyapısına dayalı araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak, üniversitede yürütülmekte olan örgün/ikinci/uzaktan öğretim faaliyetleri gereği yapılması gereken gözetimli her türlü merkezi sınava ait öğrenci, görevli dağılımlarını yapmak, üniversite içi ve Üniversite dışı projelerde ihtiyaç duyulan sınav yazılım otomasyonlarını ve sınav taleplerini gerçekleştirmek, akreditasyonları yapmak, bu konularda danışmanlık yapmak ve gerekli koordinasyonu sağlamak, bilgi toplumuna geçiş sürecinde ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine yardımcı nitelikteki gözetimli veya gözetimsiz e-sınav uygulamalarının başlaması için bilimsel ve teknolojik araştırmalar yapmak veya önermek, merkezi sınavlar ile ilgili araştırma ve uygulamalarda yerli ve yabancı kuruluşlarla işbirliği yapmak üzere 16 Şubat 2014 tarihli ve 28915 sayılı Resmi Gazete yazısı ile göreve başlamıştır.

Bu içerik 02.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 212 kez okundu.